tirsdag, januar 30, 2007

Ting skjer - Brann i Rosenes leir

Litt av hvert har skjedd siden siste innlegg. Streiken ble avsluttet fredag 26. januar, med et tilfredsstillende resultat for Akademikerne, og det tror jeg i hvertfall de streikende var glade for. Tross alt ikke SÅ varmt å stå streikevakt ute i minus ti kuldegrader...

Så var det årsmøte i Oslo Høyre. Fredag ettermiddag og hele lørdag gjorde vi unna årsberetningsdebatt, lovendringsforslag og programmet for kommunevalget 2007. Selv om St.Hanshaugen Høyre ikke fikk gjennomslag for ALLE endringsforslagene våre, fikk vi i det minste markert oss. Personlig er jeg veldig fornøyd med det grønne stempelet vi nå har satt på programmet. Det skal bli fantastisk spennende å gå ut i valgkampen og vise at vi faktisk vil noe med byen, etter 10 år i byråd, der vi har gjennomført det vi tidligere har lovet.

Jeg skal ikke stikke under en stol at det er hyggelig å få tilbakemeldinger fra partifeller, som har lagt merke til innsatsen under årsmøtet. Moro!

Søndag var det tid for LLH. Etter at ett av sentralstyremedlemmene hadde trukket seg, lette valgkomitéen seg frem til meg, og Landsstyret var dristige nok til å velge meg. Så nå er jeg i ferd med å bli "styregrossist"... LLH, St.Hanshaugen Høyre, Bolteløkka skole, og Marienlyst skole. Det er moro med politikk, dere!

PS Valla-ha-ha-ha-ha... Ikke mobbing, men fantastisk gøy at hun svekkes alvorlig inne i Ap. Hørte jeg nok en brann i rosenes leir?

2 kommentarer:

Kongen på Haugen sa...

Grattis med valget til LLHs sentralstyre. Det blir bra å få noen som kan oppveie en til dels stor skjevhet i sammensetningen....

whistoslo sa...

Skjevheter hører naturlig hjemme i de skeives organisasjon, vettu... *knise*