mandag, august 07, 2006

NESTEN genial idé fra Rød Ungdom...

Av og til kommer det utspill som er så milevis unna all common sense, at det nesten er morsom... På bloggen til Rød Ungdoms leder Mimir Kristjansson kan man i dag lese at Norge bør bombe Israel!!!

Jepp, du leste riktig. I følge Mimir bør vi trekke ut alle styrker fra Afghanistan, og sende alt tilgjengelig mannskap og materiell til forsvar mot Israels "angrep". Kjempe idé! NOT!

Imidlertid kunne det være en VELDIG GOD IDÉ om Mimir og resten av sosialistpakket bestilte en pakketur ned til Libanon, for SELV å delta i kampene på Hizbollahs side. Det er feigt å sende andre i døden for sine egne ideer, og ingen er vel i tvil om at Israel ville laget hakkemat av samtlige norske soldater som hadde dukket opp... Som god konservativ er jeg imidlertid for valgfrihet, og dersom Mimir & co VELGER å reise nedover for å kjempe, så vil jeg applaudere det...

Resultatet vil kanskje bli en noe kjedeligere norsk politisk debatt, men vi vil i det minste bli forskånet fra Rød Ungdoms naive, og rett ut sagt idiotiske, utspill i fremtiden, og DET er jo positivt!

Ingen kommentarer: