mandag, november 27, 2006

Ferietid sløver hjernen

Ahhh... Tre ukers ferie "Down Under", og man har fullstendig koblet ut alt som heter blog og blogging, for ikke å snakke om norsk politikk. Dvs. koblet ut og koblet ut, man har da tenkt, og man har laget seg laaaange lister og korte notater om ting og tang som det kan blogges om.

Så kommer man hjem fra ferie, uthvilt og klar til dyst, og det første som møter en er 140 e-poster i innboksen på jobben, i tillegg til bunken med saksmapper og brev som skal besvares (og de ligger fortsatt ubesvart). "Godt du er tilbake, kan du stikke til Trondheim onsdag?", og vips forsvant en hel dag som ellers kunne vært benyttet til å rydde unna saker.

Og som om ikke jobben var nok, så er det midt i stimen av årsmøter i Høyres lokallag, og da vil man jo gjerne delta både hos lokallaget der man nå bor, og lokallaget der man flytter til i løpet av 2007. To kvelder til krysset ut (og det hjelper ikke akkurat på innsatsen dagen derpå, at de sosiale delene av årsmøtene holder det gående til både ett, to og tre på natten...)

Og dermed var det helg, og helgen gikk med til å pleie reduserte hoder, og til å skifte dekk på bilen.

Nå er det mandag, og en tredagers tur til Tromsø står for døren. Kanskje jeg ENDELIG får tid til å sette ned noen tanker på skjermen?

Jeg lover i alle fall å forsøke å prioritere denne forsømte bloggen, inntil det kommer nye postinger her, vil jeg på det varmeste anbefale Kongen på Haugen. Velformulert og dannet, og ikke det minste anti-urban! God lesning!

2 kommentarer:

Kongen på Haugen sa...

Nuvel, det er vel ikke bare lokale Høyreforeningers skyld at det blir sent på deg, mener å erindre at jeg så deg løpe til baren på Underwater natt til fredag... Så ikke akkurat ut som et offer der du vinglet av gårde... (he-he)

whistoslo sa...

Oslo er for liten, umulig å være anonym her... :-)