lørdag, mai 09, 2009

Gi nærinslivet en angreknapp

Innlegg fra talerstolen kl 10:09 fra delegat 65 Jon Ole Whist
"For å skape nye arbeidsplasser trenger næringslivet mer enn skattelette, vi må også myke opp lovgivningen rundt midlertidige ansettelser. Den forrige Høyreregjeringen fikk vedtatt en arbeidslivslov som bl.a. ga små og mellomstore en mulighet til å ansette midlertidige - rett og slett for å se om ekspansjon var liv laga. De fikk en angreknapp!

Ikke overraskende var LO motstandere av denne angreknappen. Og takket være LOs millionstøtte til Arbeiderpartiet, var angreknappen det første som forsvant da de rød-grønne tok i bruk sitt mandatflertall høsten 2005.

Nå øker ledigheten, måned for måned, og bedriftene mangler angreknappen som kan bey at de tar sjansen, og gir en nyutdannet eller arbeidsledig en fot innenfor - selv om det kun er for en periode.

Landsmøte - Oslo høyres forslag 180 ivaretar dette behovet. Støtt forslag 180, gi næringslivet angreknappen de trenger!"

Og forslaget?
"For å gjøre det lettere å drive bedrifter og å skape nye arbeidsplasser vil Høyre utvide adgangen til midlertidige ansettelser"


Jeg syns jeg klarte meg ganske bra, jeg... :-P

Ingen kommentarer: