torsdag, juli 27, 2006

Blir dette en blåblog?


Innholdsløse sommerdager på jobb kan benyttes til så mangt, jeg fant ut at tiden er kommet for å starte opp en aldri så liten blog.

Jeg tror jeg nettopp har nådd et veiskille i livet. I dag skal jeg skrive kontrakt på min nye leilighet, og så snart den blir ferdig skal jeg vel selge den lille hulen jeg har bodd i siden jeg flyttet til Oslo i 1995. Det blir litt rart! Jeg har opplevd masse spennende, morsomt og trist i den leiligheten, og jeg kommer til å savne balkongen. Det blir litt rart å bytte bydel også, selv om jeg ikke flytter mer enn 100 m over grensen til Sagene. Kanskje jeg skulle jobbe aktivt for en imperialistisk politikk i St.Hanshaugen, bydelen kunne jo forsøke en okkupasjon av deler av Sagene, i tett samarbeid med Grünerløkka?

Jeg skal tenke litt mer på det, og kommer tilbake til saken senere...

3 kommentarer:

Anonym sa...

I staden for ein imperialistisk politikk for St. Hanshaugen kan du vel heller arbeide for å bli kvitt bydelane? Legg dei ned og få dei bort, og la heller Groruddalen bli eigen kommune!

:-)

whistoslo sa...

Godt poeng! I grunnen kunne Groruddalen overføres til Akershus i bytte mot Asker og Bærum.

Anonym sa...

Ja, og så kan Akershus få ha fylkesadministrasjon i eige fylke og slutte med å vere det einaste fylket med fylkesadministrasjon utanfor seg sjølv :-)